Плащане и доставка

Доставката се извършва в цялата страна с куриерска фирма: 

  • Транспрес – до адрес
  • Спиди – до адрес или офис на Спиди

ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 50 ЛЕВА СЕ ИЗПРАЩАТ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!

Всички пратки се изпращат с опция Преглед и Тест. 

Цената на куриерската услуга се определя спрямо теглото на пратката и се изчислява автоматично преди финализиране на поръчката. Цената за доставка до офис за 1 кг. е 3.50лв., а до адрес 4.20лв. 

Поръчката се изпраща след потвърждение по телефон, като доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни, според графика на куриера. 

Заплащането се извършва в брой, в момента на доставката, чрез Пощенски паричен превод, за което куриера издава фискален документ. Важно е да съхранявате фискалния документ, тъй като той замества касовата бележка, като доказателство за извършено плащане. Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, да се възполазвате от опцията Преглед и Тест и да се уверите, че всички стоки са здрави. При установени транспортни повреди в присъствието на куриер следва да се състави протокол. Транспортните разходи за върната стока са за сметка на клиента. 

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, то той трябва да бъде с ненарушена опаковка и да не е използван.

Меню
Количка
Няма продукти в количката
Продължи да пазариш
0